Luxe stacaravan huren in prachtig Drenthe

Verhuur stacaravan

Wie graag middenin de mooie natuur verblijft met het nodige comfort binnen handbereik, zal zeker genieten in een stacaravan van camping Wittelterbrug in Drenthe. De stacaravans die wij verhuren zijn heel huiselijk ingericht met zowel een kachel, als een koelkast en diverse terrasmeubelen. De stacaravans zijn geschikt voor gezelschappen en gezinnen van 4 tot 6 personen.

De indeling

Bij camping Wittelterbrug in Drenthe beschikken de stacaravans die wij verhuren over 2 slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. In het leefgedeelte van de stacaravan kan desgewenst nog een extra slaapplaats gecreëerd worden door het uitschuiven van de eethoek tot een tweepersoonsbed. Wilt u ’s avonds nog even het nieuws kijken of lekker ontspannen? De stacaravans die wij verhuren beschikken elk over een tv met digitenne, zodat u niets hoeft te missen.

Handig om te weten

Wanneer u in Drenthe een stacaravan gaat huren bij camping Wittelterbrug wordt verwacht dat u het linnengoed zelf meeneemt. Kussens zijn wel aanwezig in de stacaravans, dekbedden en dekens niet. Daarnaast zijn de te huren stacaravans verboden voor huisdieren en verboden te roken.

Wij verwachten dat u de te verhuren stacaravan netjes en schoon achterlaat. Wilt u de eindschoonmaak liever aan ons overlaten, dan betaalt u € 50,00 eindschoonmaak kosten. Geef dit direct door bij uw reservering. Voor het huren van onze stacaravans in Drenthe betaalt u bovendien € 50,00 borg. Deze wordt, na controle, bij vertrek terugbetaald.

Stacaravan Wittelterbrug