980

 

 

 

 

 

Camping in Drenthe

Camping Wittelterbrug is de camping van Drenthe waar werkelijk iedereen welkom is. Van jonge gezinnen tot vijftigplussers.

De ruim opgezette camping biedt een ideale mix van vermaak en plezier aan de ene kant en rust en natuurschoon aan de andere.

Uw gastheer en – vrouw, de heer en mevrouw Wester, zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. Zij zijn uw persoonlijke aanspreekpunt en maken graag een praatje, zodat ze op de hoogte blijven van uw wensen. Samen met het personeel staan zijn altijd voor u klaar.

 

Omgeving

Camping Wittelterbrug ligt nabij het pittoreske esdorp Diever, het ideale beginpunt om Zuid-West Drenthe te ontdekken.

Vanuit hier kunt eindeloos fietsen en wandelen in de nationaal parken het Drents – Friese Wold en het Dwingelderveld, gelegen op een steenworp afstand van de camping.

Tevens is Camping Wittelterbrug een uitstekende uitvalsbasis voor attracties, steden, en bezienswaardigheden. U vindt in Drenthe voor ieder wat wils! Zo vindt u hier bijvoorbeeld het Drents Boomkroonpad, de schaapkooi Doldersummerveld, of struin een dagje door Emmen. Voor de gezinnen die onze camping aandoen raden wij Dierenpark Emmen en Verkeerspark Assen aan. Onze gouden tip met slecht weer zijn Speelstad Oranje en het Planetron.

Mocht u op zoek zijn naar andere dagjes uit, of meer willen weten dan helpen wij u graag!

IMG 0552a

 

Onze kampeerplekken

De plekken op camping – Drenthe zijn ruim opgezet, ze hebben een oppervlakte van ongeveer 100 m². Bij elke kampeerplek beschikt u over een stroomaansluiting van 10 ampère, een eigen watertappunt en afvoerputje.

Jaar- en seizoenplaatsen

De camping beschikt tevens over jaar- en seizoenplaatsen, zodat u het hele jaar door kunt komen logeren wanneer u dat zelf wilt. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en zijn minimaal 100m². Daarnaast hebben wij ‘super comfort’ en ‘extra plus’ plaatsen met ruimtes van 120m² en maximaal 200m². Zo heeft u meer dan genoeg plek op camping – Drenthe!

 

Kampeervoorzieningen

Camping Wittelterbrug biedt u de voorzieningen van een grote camping: schoon en goed onderhouden sanitair, diverse recreatiemogelijkheden, een campingwinkel, en een moderne wasserette. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat u bij ons uitstekende voorzieningen vindt: door de ANWB zijn ze gecertificeerd met maar liefst een 8,3!

Recreatiefaciliteiten

Wij hebben op de camping verschillende recreatiefaciliteiten voor het gehele gezin, waaronder twee overdekte zwembaden met een apart kleuterbad, deze kunnen met goed weer veranderen in twee prachtige buitenbaden door het openen van de overkapping.

Ook hebben wij een apart stuk bos tot onze beschikking waarin wij activiteiten organiseren. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in de nieuwe speeltuin, op het volleybalveld, en op het sport- en speelveld.

Voor de volwassenen heeft de camping een gezellig poolbiljart, een Jeu de boullesbaan, fietsverhuur (ook met kinderfietsen), en viswater nabij de camping. In het hoogseizoen (Hemelvaart en Pinksteren en van 16 juli t/m 20 augustus) bieden wij tot slot een rijk gevuld recreatieprogramma met bingo op de donderdagavond, jaren 70 en 80 muziek op vrijdagavond, en klaverjassen op zondag.

Kortom genoeg plezier voor het gehele gezin.

 

Reserveren en tarieven

Wilt u reserveren bij onze camping - Drenthe of jaar-/ seizoenplaats huren? Vul dan nu het reserveringsformulier in! 

Tarieven

 

 

 
 

Wilt u dat wij u bellen ?

Contactgegevens:
  
Camping Wittelterbrug
Wittelterweg 31
7986 PL Diever (Wittelte)
Tel: 0521-598288